Archief 2.0

Logo 2.0Archief 2.0 is een sociaal netwerk voor Nederlandse en Vlaamse archivarissen rond Web 2.0, maar andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom."
 
"In de Archief 2.0-community worden contacten gelegd, wordt kennis gedeeld, worden tips gegeven, worden initiatieven ontplooid... en gebeurt nog veel meer!"
 
De KVAN wil versnippering van activiteiten in het archiefveld voorkomen en sluit daarom aan bij andere initiatieven in het vakgebied zoals de Archief 2.0 community voor discussies en het peilen van meningen van leden en niet-leden.
Wanneer de KVAN een discussie of peiling initieert, wordt dat op de KVAN website aangekondigd met een verwijzing naar Archief 2.0.
 
Word actief in de Archief 2.0 community en neem deel aan discussies op het forum.

 

Publicaties

 • Publicaties

  Publicaties De KVAN is betrokken bij uiteenlopende publicaties, zowel op papier als via internet. Uitgangspunt is naast het uitgeven van

  Lees meer
 • Archievenblad

  Het Archievenblad is het vakblad voor beroepsbeoefenaren in het archiefwezen. De artikelen informeren archivarissen, informatiemedewerkers, DIV'ers, educatieve medewerkers bij archiefdiensten,

  Lees meer
 • Contactgegevens Archievenblad

  ReactiesWilt u reageren op de inhoud van het blad of heeft u suggesties voor een artikel, neem dan contact op

  Lees meer
 • Lopende jaargang

  Inhoudsopgave Archievenblad jaargang 122 (2018): Inhoudsopgave 2018-5 Inhoudsopgave 2018-4 Inhoudsopgave 2018-3 Inhoudsopgave 2018-2 Inhoudsopgave 2018-1 Inhoudsopgave Archievenblad jaargang 121 (2017):

  Lees meer
 • Informatie voor auteurs en redactiestatuut

  Informatie voor auteurs Klik hier voor de leidraad voor auteurs Klik hier voor de leidraad voor het schrijven van recensies

  Lees meer
 • 1
 • 2

Aanmelden voor de KVAN-BRAIN nieuwsbrief

* verplicht