KVAN-dagen 2017

De KVAN-dagen staan dit jaar in het teken van het thema ‘Publiek!?’, een onderwerp dat voor iedere professional in de archiefsector van belang is.

 

Hoofdsponsor

 

 

Gastarchief 2017

   

 

 

       

Dit jaar vinden de KVAN-dagen plaats in Dordrecht. Op maandag 12 en dinsdag 13 juni 2017 treffen honderden archivarissen en informatiemanagers elkaar in het Energiehuis, een voormalige elektriciteitscentrale die onlangs werd getransformeerd tot dynamisch cultuurcentrum. Bij de organisatie van dit jaarlijkse evenement werkt de KVAN nauw samen met het Regionaal Archief Dordrecht.

Twee dagen lang zal Dordrecht bruisen van vakgenoten en geïnteresseerden die zich willen laten bijpraten over de ontwikkelingen en uitdagingen rond het publieksbereik van het archiefwezen. Beide dagen beginnen met een gerenommeerde keynotespreker: op maandag is dit Andrew Payne (The National Archives). Daarnaast is er een groot aantal parallelsessies, die zijn verdeeld over de drie programmalijnen Dienstverlening, Transparantie, en Publiek/privaat. Tijdens het congres vindt ook de voorjaarsledenvergadering van BRAIN/KVAN plaats.

Uiteraard is er veel tijd voor ontmoeting en gesprek tijdens de lunches, diverse pauzes en tijdens het grote congresdiner op een bijzondere locatie: De Poort van Dordt. Ook de excursies in het nevenprogramma, georganiseerd door het Regionaal Archief Dordrecht, bieden gelegenheid voor ontspanning. Voor wie twee dagen te kort vindt, is er op zondagmiddag 11 juni een rondleiding door de Schoumantentoonstelling van het Dordts Museum met aansluitend een borrel en diner.

Programma

De inhoud van het programma en informatie over de sprekers kunt u hier vinden: https://kvandagen2017.sched.com/

of ga naar het programmaschema

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf 18 april via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kvan-dagen-2017-publiek-33074721382

Deelnamekosten*:

Rondleiding en diner zo.11 juni: € 45,-

Congres ma. + di. 12 en 13 juni: Gewoon tarief € 330,-
Congres ma. + di. 12 en 13 juni: 20% korting lid KVAN/KNVI/NVBA € 264,-
Congres ma. + di. 12 en 13 juni: 85% korting student-leden KVAN € 49,50
Congres ma. 12 juni: Gewoon tarief € 235,-
Congres ma. 12 juni: 20% korting lid KVAN/KNVI/NVBA € 188,-
Congres ma. 12 juni: 85% korting student-leden KVAN € 35,25

Congres di. 13 juni: Gewoon tarief € 235,-
Congres di. 13 juni: 20% korting lid KVAN/KNVI/NVBA € 188,-
Congres di. 13 juni: 85% korting student-leden KVAN € 35,25       

Diner ma. 12 juni: Gewoon tarief € 65,-
Diner ma. 12 juni: 20% korting lid KVAN/KNVI/NVBA € 52,-
Diner ma. 12 juni: 60% korting student-leden KVAN € 26,- 

* Ben je student aan één van de informatie- en archiefopleidingen van de Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Universiteit Leiden of de Reinwardtacademie, ben je lid van de KVAN en wordt jouw deelname aan de KVAN-dagen niet vergoed door een werkgever? Dan kun je in aanmerking komen voor een gereduceerd tarief voor deelname aan de KVAN-dagen. Stuur daarvoor een kopie van je inschrijving naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmelden voor de KVAN-BRAIN nieuwsbrief

* verplicht